Fraude Film Festival 2022

08-09-2022

Op 3 en 4 november 2022 strijkt het Fraude Film Festival, een jaarlijks terugkerend festival met films, documentaires, workshops, interviews en netwerken over fraude en fraudebestrijding opnieuw neer in Amsterdam. Het worden twee volle dagen met films, documentaires, colleges en debat.

Dit jaar word je meegenomen in de wereld van fraude en corruptie. Twee dagen vol met films en documentaires over fraude, corruptie, machtsmisbruik en integriteit.

Fraude is big business
De verdiensten zijn hoog en de risico’s klein. Tijdens het Fraude Film Festival komt fraude in allerlei vormen aan bod. 

De films en documentaires, die te zien zijn op het festival variëren in thema’s rondom fraude: van corruptie tot internetfraude, van werk- en inkomensfraude tot klokkenluiders en van sportfraude tot recente gebeurtenissen. Tijdens het Fraude Film Festival wordt er gezocht naar verschillende fraudevormen, worder er gekeken naar waar initiatieven zijn om de wereld mooier en veiliger te maken én wordt er samen onderzocht waar we zelf een steentje bij kunnen dragen.

Het festival beoogt het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren. Tijdens het festival worden er films en documentaires vertoond over fraude, corruptie, machtsmisbruik en integriteit. Rondom de thema's worden de verschillende programmablokken gevormd. Per blok is er een film of documentaire en ruimte voor een gesprek over het thema. Het Fraude Film Festival is een terugkerend tweedaags jaarlijks filmfestival. De eerste dag is een besloten dag en enkel toegankelijk voor partners en hun genodigden. Dag twee op 4 november is voor al het geïnteresseerde publiek.

Inschrijven kan via https://www.fraudefilmfestival.nl/

Programma 2022
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het vormgeven van het programma. Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

Bekijk hier het programma van de vorige editie!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie