Fraudefietstocht in Rotterdam voor YP's

01-08-2019

Fraude is dichterbij dan je denkt...

Is fraude onzichtbaar en een ver van je bed show? Niet als het aan de Young Professionals van het Institute for Financial Crime ligt. Na diverse lezingen over fraude-onderwerpen organiseren ze op vrijdag 20 september voor de tweede keer een fraudefietstocht in Rotterdam. Verschillende fraudeonderzoekers geven een inkijkje in spraakmakende fraudes op verschillende locaties in Rotterdam.

Per fiets ga je langs locaties waar sprekers vertellen over uiteenlopende fraudezaken die daar hebben plaatsgevonden. De fietstocht wordt afgesloten met een borrel. De fietstocht start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur met de afsluitende borrel. Deelname is gratis voor IFFC-participanten. Niet-participanten betalen €10,- (incl. BTW). Meld je snel aan, want het aantal fietsen is beperkt. Meefietsen op je eigen fiets kan natuurlijk ook. Dat kun je ook aangeven.

Aanmelden via IFFC

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie