10-12-2015
10-12-2015

Geslaagde ontbijtsessie 'Omgaan met weerstand'

De geslaagde ontbijtsessie 'Omgaan met weerstand', onder leiding van Olympisch judokampioen Guno Pocorni, in samenwerking met Corbulo en het IIA, vond plaats op donderdag 10 december bij golfbaan The Dutch in Spijk.

Guno Pocorni is een ervaren IT-auditor, voormalig olympiër in Judo, securityspecialist en cybercrime expert, maar vooral ook ondernemer. Hij heeft een methodiek (Survival Do®) ontwikkeld waarbij de auditpraktijk en de bijbehorende weerstanden in het veld op een unieke geestelijke en lichamelijke manier beleefd kunnen worden.

Gekleed in judotenue en met gebruik van Oosterse wijsheden, organisatiepsychologie en auditprincipes heeft Pocorni in de ontbijtsessie een parallel gelegd tussen judo en het auditvak.

De deelnemers hebben op indringende wijze gevoeld welke energieën er spelen in iedere fase van het auditproces, op basis waarvan ze voor zichzelf konden bepalen welke beïnvloedingsstijl voor hen het beste werkt om effectief te bewegen in een specifieke situatie. De deelnemers werden in staat gesteld om op basis van hun eigen kracht en comfortzone te handelen op de judomat.

Het was een zeer geslaagde sessie vol positieve energie en relevante inzichten. De deelnemers zijn met veel enthousiasme en voorzien van judopak na de ontbijtsessie op weg gegaan naar hun werk om het een en ander direct in de praktijk te brengen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie