Gratis boek voor eerste 100 inschrijvingen congres

18-01-2019

Het IIA Congres van 2019 met als thema Intelligence & Impact wil je niet missen! Ook dit jaar beloven het weer twee inspirerende dagen te worden, met sprekers als Martijn Aslander, Jan Otten, Leen Paape en Wouter van Dongen, workshops over ongeschreven regels en jezelf neerzetten met impact en dagvoorzitter Anouscka Laheij.

De inschrijving is sinds enkele weken geopend en de eerste 100 inschrijvingen ontvangen het boek '2018: Een Jaar'. Een Jaaroverzicht van De Speld'. Waarom dit boek? De eerste congresdag wordt afgesloten met De Speld LIVE, een speciale nieuwsshow van De Speld waarin betrouwbaar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo afwisselen.

Of, zoals ze het zelf zeggen: "De Speld LIVE is dé nieuwsshow van monumentale proporties. Uniek in eenvoud en toch meedogenloos complex. Nooit voelde de wereld van internal auditing zo waarachtig, subliem en memorabel als in deze fenomenale show. Het uitverkoren publiek tuurt met een frisse blik naar de wereld van AI en predictive data analytics. De Speld LIVE is de universele en particuliere oplossing voor alle problemen. Voor IIA speelt De Speld LIVE met Nathan de Groot en Martine Bakker."

IIA Congres 2019 Intelligence & Impact - Ben jij erbij?!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie