03-07-2015
03-07-2015

Group Audit SNS REAAL wint Internal Audit Trophy Games 2015

Het team van Group Audit SNS REAAL heeft de Internal Audit Trophy Games gewonnen. Het team speelde in juni twee dagen lang hoogwaardige business games tegen vier andere internal auditteams, van ABN AMRO, Rabobank, Delta Loyd en Achmea. Het centrale thema was Klantbelang Centraal.

De spellen zijn speciaal ontwikkeld om de deelnemers maximaal te testen op stressbestendigheid, samenwerken, hands-on mentaliteit en creativiteit.

Vanaf het eerste spel nam het team van SNS REAAL de koppositie in en stond deze vervolgens niet meer af. De belangrijkste succesfactor was het optimaal gebruikmaken van teamdiversiteit, waarbij elkaars individuele talenten optimaal werden benut. Hierdoor was het team in staat om vanuit ieders vrije rol snel te schakelen en effectief en efficiënt resultaten te boeken.

Voor het auditteam van SNS REAAL was het extra speciaal om net voor de splitsing van Group Audit in een aparte verzekeraars- en bankafdeling nog een mooi gezamenlijk resultaat neer te zetten.

Voor meer info over de Trophy Games: trophygames.org


Het Group Audit Trophy Games team van links naar rechts: Jolien Koelewijn, Patrick Buijs, Jorim van Taarling, Martijn Schipper en Richard Verduin.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie