29-05-2008
29-05-2008

HANS NIEUWLANDS BENOEMD ALS ALGEMEEN DIRECTEUR VAN IIA

Hans Nieuwlands RA CIA CCSA CGAP is per 16 juli 2008 benoemd tot Algemeen Directeur van IIA Nederland. Hans heeft aan de wieg gestaan van IIA Nederland en werd in 2003 het eerste erelid van IIA, vanwege zijn tomeloze inzet voor de vereniging. Sinds 1988 is Hans als vrijwilliger betrokken geweest bij IIA. Hij was President van IIA Benelux en IIA België en vervolgens van de Europese Confederatie van Instituten van Internal Auditors. Hij is bestuurslid van de Research Foundation van IIA en lid van de redactieraad van het internationale tijdschrift "Internal Auditor".

Hans heeft elf jaar gewerkt als externe auditor en daarna als internal auditor bij de Nederlandsche Bank, Zwolsche Algemeene, SHV, ABN Amro, Nuon en Continuon. Begin 2007 stapte hij over naar het Koninklijk NIVRA met als aandachtsgebieden de Interne Accountants en MVO.

Hans gaat zich in zijn nieuwe functie richten op de ontwikkeling van vaktechniek, het uitbouwen van de dienstverlening aan de leden en het positioneren van IIA Nederland in de maatschappelijke discussies over corporate governance, maatschappelijlk verantwoord ondernemen en internal governance. Wij wensen Hans veel succes in deze nieuwe functie.

Het bestuur van IIA Nederland
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie