Het IIA lanceert Auditors for Charity

23-06-2022

Auditors for Charity is een initiatief van het IIA waarmee je als internal auditor kosteloos je kennis en vaardigheden ter beschikking stelt aan goededoelenorganisaties (GDO).

Auditors for Charity is interessant voor GDO’s die bijvoorbeeld nog niet CBF-erkend zijn en dat wel willen. Of voor voor organisaties die van CBF-categorie C naar D willen. Daarbij kunnen, met name de grotere GDO’s, worden geholpen met specifieke onderzoeken op het gebied van risicomanagement, integriteit, governance en interne toezicht en informatie over doelrealisatie en impact.

Wat levert het je op?
Je zet je maatschappelijk in door het helpen van een goed doel om de kwaliteit van de bedrijfsvoering en processen te verbeteren. Daarbij krijg je een unieke (leer)ervaring in een nieuw team en andere organisatie, waar je samen werkt met andere internal auditors van andere IAF’s. Op deze manier kun je je laten zien wie je als mens bent achter de auditor. Sociaal betrokken en je kosteloos willen inzetten voor goede doelen. Daarnaast kan je ook op deze manier mensen enthousiasmeren voor het internal audit vak.

Hoe werkt het?
IIA overlegt met de GDO over de gewenste opdracht en stelt daarvoor een passend team samen. Jij ontvangt een korte training van een halve dag. Je voert de werkzaamheden deels op locatie en deels online uit; je besteedt ongeveer vier tot zes uur, verspreid over ongeveer een maand.  

Wil je je aanmelden?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je betekenis geven aan internal audit op maatschappelijk vak? 

Lees hier meer over het initiatief en meld je aan!
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie