IIA zoekt Manager Vaktechniek

08-01-2018

Het IIA Nederland wil haar team uitbreiden met een Manager Vaktechniek. Met deze nieuwe functie wil het IIA nog beter vorm geven aan de professionalisering van het bureau én die van de bijna 3000 leden. “Door het actief initiëren en uitvoeren van onderzoeken en het publiceren van vaktechnische artikelen willen we als beroepsvereniging relevant blijven voor leden”, licht directeur Hans Nieuwlands toe.

Het Instituut van Internal Auditors Nederland is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. De missie van IIA Nederland is om het beroep en vak internal audit in Nederland te ondersteunen, te ontwikkelen en te promoten. Het werk van de Manager Vaktechniek zal hier een belangrijke rol in spelen. “De Manager Vaktechniek biedt ondersteuning aan leden doordat hij of zij onder andere het eerste aanspreekpunt is bij vakinhoudelijke vragen. Hierdoor ontstaat er ook steeds beter inzicht in de behoefte hieraan onder leden en op basis daarvan kunnen we ook onze website gerichter voorzien van relevante informatie en ons trainingsaanbod aanpassen”, legt Hans Nieuwlands uit.

De Manager Vaktechniek zal een omvangrijk takenpakket tot zijn of haar beschikking hebben en contacten onderhouden met uiteenlopende partijen. Omdat het een nieuwe functie betreft, bestaat voor de nieuwe medewerker de mogelijkheid om een eigen draai aan de functie te geven.  

Naar vacature

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie