IIA en Protiviti Internal Audit Innovation Award 2022

08-09-2022

Hoe creëer je een meerwaarde door een innovatieve aanpak? Protiviti en IIA organiseren dit jaar voor de achtste keer de Internal Audit Innovation Award. Deze prijs is in het leven geroepen vanuit de ambitie om internal audit als vakgebied verder te helpen.

Ook jij kunt meedoen! Heb jij in het afgelopen jaar (met jouw team) iets nieuws bedacht en/of gerealiseerd, waarvan je denkt “daar hebben andere auditafdelingen ook iets aan”? Creëerde je een meerwaarde door een innovatieve aanpak?

Stuur jouw idee in of nomineer een van je collega's voor maandag 10 oktober 2022 via IA.Innovation@protiviti.nl. Stuur een korte toelichting mee waarin je uitlegt waarom dit idee in jow ogen zo innovatief is. Dit mag in elke vorm worden aangeleverd (PPT, Word, Prezi, Youtube, Sway, etc.)

Meld je hier aan voor de bijeenkomst donderdag 3 november 2022De Protiviti Internal Audit Innovation Award 2022 inzendingen worden gepresenteerd aan de jury en belangstellenden tijdens de bijeenkomst bij Protiviti. Iedere deelnemer presenteert zijn/haar innovatieve idee kort & krachtig als een elevator pitch. Direct na de presentatie krijgen de toeschouwers en de jury vijf minuten de gelegenheid voor het stellen van vragen. Indien de aanmeldingen in grotere getalen binnenstromen, wordt er een preselectie gemaakt. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie