IIA feliciteert Janne Vereijken, Rotterdamse zakenvrouw 2018

24-04-2018

Janne Vereijken, die tijdens het IIA Congres 2018 op 7 & 8 juni een innovation bootcamp geeft, is woensdag 18 april verkozen tot 'Rotterdamse Zakenvrouw 2018' in de categorie ZZP. De ‘overall’ award ging naar Monique Delfgaauw. Saskia Warnaar mocht de award voor aanstormend talent in ontvangst nemen. 

IIA Nederland feliciteert Janne van harte met de prestigieuze award voor 'Rotterdamse Zakenvrouw 2018' in de categorie ZZP. Burgemeester Aboutaleb vertelde dat Janne de jury overtuigd heeft met haar enorme energie en professionaliteit als zakenvrouw tijdens haar presentaties. 

In het juryrapport werd het volgende gemeld: “Janne is expert in haar vakgebied en heeft op heldere wijze getoond hoe zij zich onderscheidt in haar branche, een schaalbaar business model heeft ontwikkeld en een heldere visie heeft op de toekomst. Deze zakenvrouw is een rolmodel voor anderen, want zij is innovatief, vooruitstrevend en dynamisch, weet wat duurzaam ondernemen inhoudt en is maatschappelijk betrokken bij Rotterdam. Ze maakt met gemak een moeilijke materie voor iedereen begrijpelijk. Slimme strategieën, methodieken en technieken zijn haar ding. 

Janne Vereijken: “Wat een eer! Deze award geeft erkenning en support aan mijn missie om de innovatiekracht van Nederland te boosten. Ik ben dankbaar voor alle publieksstemmen en de overweldigende enthousiaste reacties en felicitaties!”

Inmiddels weet de jury al wat design thinking betekent. Als Internal Auditor hier ook meer over leren? Janne Vereijken geeft tijdens het IIA Congres 2018 op 7 & 8 juni een innovation bootcamp over design thinking. Een innovatieve techniek die veel startups toepassen, maar ook gebruikt wordt door grote bedrijven als Google en inmiddels ook steeds meer publieke organisaties. 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie