IIA in een nieuw jasje

01-02-2022

Het IIA verandert, groeit en past zich aan continue aan de behoeften van onze leden en het vakgebied als geheel. Deze vooruitgang vraagt ook een update in de manier waarop we het IIA wereldwijd visueel vertegenwoordigen. Het nieuwe logo is fris en helder, en laat een zelfvertrouwen zien van de rijke traditie en geschiedenis in de huidige IIA-stijl. 

Het logo weerspiegelt de modernisering van het IIA, met erkenning van zijn rijke geschiedenis en wereldwijd bereik.
 


Kleurrijk

Van het vertrouwde blauw zijn wij overgestapt naar een kleurrijke look waarin de bekende blauwe kleur nog wel terugkomt. Hiermee laten we zien dat wij nog steeds dezelfde betrouwbare organisatie zijn met ambities voor de toekomst. Het donkerblauw staat voor traditie en ervaring van het merk en de reputatie van het IIA, het helderblauw staat voor uitbundigheid en moderne kenmerken van het IIA en tot slot staat het groen voor de levendige energie en passie van het IIA.  

Tone of voice
Hoe wij spreken en de manier waarop wij communiceren is heel belangrijk voor ons. De mogelijkheid om op een betrokken manier te communiceren zal voor alle vormen van communicatie de toon zetten! 

We hebben gekozen voor een informelere schrijfstijl die past bij de moderne en toegankelijke en betrokken organisatie die we zijn. Dit is terug te vinden in onze teksten op de website, contacten met onze deelnemers en in alle andere (online) communicatiemiddelen. De aankomende tijd gaan we deze minder formele schrijfstijl samen met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl verder doorvoeren.

Wat gaat deze nieuwe huisstijl voor jullie betekenen?
Behalve een nieuwe look-and-feel, zal er voor u als lid niets veranderen. Alle functionaliteiten blijven hetzelfde. 

Vragen?
Hebt u of wilt u reageren? Neem contact op met onze communicatiemedewerker via communicatie@iia.nl
Voor meer informatie over de digitale transformatie. Klik hier

P.S. Voor de veelgebruikers van onze website. 
Mochten de wijzigingen toch niet helemaal zichtbaar zijn dan is het noodzakelijk om een ‘Force Refresh’ te doen. Een force Refresh doe je met behulp van de volgende sneltoetsen:

  • Windows: Ctrl + Shift + R
  • Mac OS: Safari, Opera CMD + Option + R
  • Chrome, Edge, Firefox: CMD + Shift + R
  • Linux: Ctrl + Shift + R
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie