IIA Masterclasses voor het najaar bekend

17-06-2021

In september is het zover: dan gaat de tweede ronde van de IIA Masterclasses van start. In een masterclass wordt een thema intensief behandeld. Iedere masterclass bestaat uit drie virtuele bijeenkomsten van twee uur: een training, een diepte-interview en een netwerksessie. Welk onderwerp spreekt jou het meest aan?

[28-09-2021] IIA Masterclass BCM
[28-09-2021] IIA Masterclass Ethiek
[09-11-2021] IIA Masterclass Soft Controls
[09-11-2021] IIA Masterclass Governance
[30-11-2021] IIA Masterclass Projecten en programma’s

“Een superleuke en zeer laagdrempelige manier om je te verdiepen in een thema! Zeker aan te raden!”

Voorafgaand aan zowel de training als het diepte-interview maak je een voorbereidende opdracht (ca. één uur per opdracht). Deze opdrachten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het lezen van een artikel, het bekijken van een video en/of het beluisteren van een podcast. Hierdoor wordt jouw deelname aan de masterclass nog effectiever.

De bijeenkomsten worden live verzorgd vanuit de studio’s van Ferocia. De bijeenkomsten zijn interactief, waarbij gewerkt wordt met onder meer break-outsessies, polls en Q&A’s.

Veelgestelde vragen

1. Ik kan een van de bijeenkomsten niet bijwonen. Kan ik deze terugkijken?
Ja, dat kan. De gepersonaliseerde link hiervoor kun je bij ons opvragen door een e-mail te sturen naar trainingen@iia.nl met als onderwerp ‘Link bijeenkomst’. De netwerkbijeenkomsten kunnen helaas niet worden teruggekeken.

2. Ik kan een van de bijeenkomsten niet bijwonen. Kan ik in plaats daarvan een bijeenkomst van een andere masterclass bijwonen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.

3. Hoeveel PE-punten verdien ik?
Voor iedere bijeenkomst die je volledig bijwoont, ontvang je een certificaat, goed voor twee PE-punten. Voorafgaand aan zowel de training als het diepte-interview maak je een voorbereidende opdracht. Deze opdracht kan bestaan uit bijvoorbeeld het lezen van een artikel, bekijken van een video en/of het beluisteren van een podcast. Aan deze zelfstudie worden in het totaal twee PE-punten toegekend. Indien je de gehele masterclass met goed gevolg doorloopt, verdien je dus acht PE-punten.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie