IIA Nederland stopt met het lidmaatschap op de Internal Auditor Magazine

14-12-2021

Vanwege een onverwachte, grote kostenstijging heeft het bestuur IIA besloten te stoppen met het ‘deel-lidmaatschap’ op de Internal Auditor Magazine. Het spijt ons zeer voor degene die nog geïnteresseerd waren (500 van de bijna 2900 IIA leden) dat het nu niet meer mogelijk is om de Internal Auditor Magazine te ontvangen. Vanuit kosten/baten oogpunt hebben we deze keuze toch moeten maken.

Het is wel mogelijk om een individueel abonnement af te sluiten. Individuele abonnementen ($60 USD) zijn beschikbaar tot 7 januari 2022. Na die datum is het gedurende enkele maanden niet mogelijk een individueel abonnement kopen, aangezien The IIA Fase 3 van zijn digitale transformatie doorloopt. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.
Een individueel abonnement afsluiten is mogelijk via Customer Relations op +1-407-937-1111 of CustomerRelations@theiia.org. 

De nieuwste december versie vind je hier

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie