IIA Nederland zoekt een penningmeester (onbezoldigd)

01-04-2020

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) zoekt voor het bestuur van de vereniging een nieuwe penningmeester (onbezoldigd).  Als penningmeester ben je uiteraard lid van IIA Nederland; de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. Je hebt een trackrecod als CAE dan wel lid van het MT van een grotere IAF en je bent in het bezit van professionele audit certificering.  

 

Over de functie

Bestuursleden van het IIA worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur is onder meer belast met het opstellen van de strategie van het IIA.

Als penningmeester ben je samen met de directeur van IIA primair verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bureau. Hiertoe beheer je de gelden van IIA en SVO en verzorg je de betalingen. Je waakt over de administratie en brengt verslag uit hierover tijdens bestuursvergaderingen en de ALV. 

IIA Nederland biedt

IIA Nederland biedt de nieuwe penningmeester een uitdagende en verantwoordelijke functie als onbezoldigd bestuurslid binnen een goed draaiende en financieel gezonde vereniging. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken bestuur en je werkt nauw samen met de medewerkers van het bureau die je ondersteunen.

Interesse of meer informatie gewenst? Bekijk dan snel de volledige vacature!

  • Sluitingsdatum vacature 10 april 2020.
  • reageren via bestuur@iia.nl
  • meer informatie via linda.post@ing.com of via de voorzitter van IIA Nederland, Jantien Heimel, 06-27022899.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie