19-05-2011
19-05-2011

IIA President's Dinner 2011

Het jaarlijkse President’s Dinner vond deze keer op 14 mei 2011 plaats in de Orangerie te Den Bosch. Het diner wordt ieder jaar gehouden als blijk van waardering voor de grote inzet van de vrijwilligers.

De ontwikkeling van het beroep en IIA is niet mogelijk zonder de inzet van deze vrijwilligers. Ook dit jaar werd het diner wederom gesponsord door Jefferson Wells. Robert Bogtstra van Jefferon Wells heette iedereen hartelijk welkom en opende daarmee de avond. De voorzitter van IIA, Sander Weisz, zette later op de avond met lovende woorden de volgende personen in het zonnetje: de heren Richard Tilman, Hans van Hoogenhuijze en Aad Vincenten de respectievelijke voorzitters van de commissies Kwaliteitstoetsing, GAIN en Vaktechniek die onlangs afscheid namen van hun commissie.

Zij namen de zilveren tulp in ontvangst, sinds vorig jaar toegekend als blijk van waardering voor leden die zich op bijzondere en verdienstelijke wijze hebben ingezet voor de vereniging. Ook werden door Sander de afgetreden bestuursleden Kurt Aulman, Mark Jongejan, Martine Koedijk en Fred Steenwinkel hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan de vereniging. De bijzondere locatie –de Orangerie is een kerk in het centrum van den Bosch- droeg bij aan de gezellige sfeer en de zeer geslaagde avond, welke geheel paste in de goede traditie van dit jaarlijks diner. 

Bekijk de foto's van het IIA President's Dinner 2011
 
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie