CEDEO accreditatie voor IIA summa cum laude

29-05-2017

IIA Nederland heeft een fantastisch auditrapport ontvangen van CEDEO: "Zelden zien we zo’n goed rapport".

Cedeo is een onafhankelijke intermediair die het keurmerk 'Cedeo-erkend' verleent aan organisaties die actief zijn op het terrein van human resources improvement. Cedeo doet dit op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. De Cedeo-erkenning betekent dat minimaal 80% van de klanten tevreden is over de performance, klantgerichtheid en de samenwerking. De erkenning wordt verleend op basis van regelmatig klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers en opdrachtgevers.

De maximale score per cursus kan in totaal 16 punten zijn. IIA Nederland heeft deze maximale score voor alle beoordeelde cursussen behaald.

Alle referenten zijn tevreden tot zeer tevreden over de trainingen van IIA Nederland en de samenwerking in totaal. Alle referenten zouden het instituut desgevraagd bij een collega aanraden en allen overwegen zij opnieuw een training van het instituut af te nemen.

Enkele sterke punten die door hen worden benadrukt:

“Ik heb veel interessante dingen geleerd en de afwisseling tussen theorie en praktijk was heel effectief.”
“Het was een hele sterke en praktische cursus. Het inbrengen van de eigen casus maakte het ook heel direct toepasbaar.”
“Deze training heeft een toelichting gegeven op een onderwerp dat lang onderbelicht is gebleven in ons vakgebied. Het heeft mij erg geholpen en ook mijn collega’s help ik ermee verder”
“Er wordt op een nieuwe manier tegen het vakgebied aangekeken. Van dat nieuwe inzicht heb ik in de praktijk al enkele keren gebruik kunnen maken”.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie