18-05-2010
18-05-2010

IIA YP Netwerkborrel met workshop 'Herken jij dierengedrag in een organisatie?'

Netwerkborrel met workshop

“Herken jij dierengedrag in een organisatie?"

donderdag 10 juni 2010

Tactloze olifanten, struisvogelpolitiek, domme ganzen, rattengedrag, trage slakken … Er zijn heel wat dieren te bedenken waarmee we collega’s kunnen vergelijken. Gedrag uit de dierenwereld kan bijdragen aan het creëren van een high performance organisatie. Kom naar deze bijeenkomst en denk mee over de labels die wij aan collega’s toekennen (bij een interne audit).

Op donderdag 10 juni organiseert IIA Young Professionals een netwerkborrel met workshop “Herken jij dierengedrag in een organisatie?”. In de workshop gaan wij aan de slag met Marco Schreurs, schrijver van het boek "Animal Firm". "Animal Firm" is een recent managementboek, dat hoog in de top 100 managementboeken staat. Marco Schreurs is marketing & operational director bij het Center for Organizational Performance. Deze organisatie doet onderzoek naar en adviseert over high performance organisaties. Verder is hij medeoprichter en partner van Direction Europe, een trainings- en ontwikkelingsbureau op het gebied van leiderschap en besluitvorming. Aansluitend kunnen wij napraten onder het genot van een drankje.

17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkomswoord
18.15 uur Workshop
19.15 uur Netwerkborrel

Locatie: Provincie Zuid Holland, Zuid Hollandplein 1, Den Haag
Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer!

Noteer 10 juni 2010 alvast in jouw agenda en meld je aan op yp@iia.nl.  
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je ontvangt PE-punten voor deelname.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie