22-01-2015
22-01-2015

Inschrijving losse module BIV/AO

Aan de hand van het referentiemodel van Starreveld wordt beoordeeld in hoeverre een organisatie ‘aantoonbaar In Control’ is. Een auditor zal kennis moeten hebben van de diverse organisatieprincipes met hun voor- en nadelen en de structureringsmogelijkheden van de opzet van de bestuurlijke informatieverzorging.

De module bestaat in totaal uit veertien colleges. Daarbinnen kunnen studenten kiezen voor twee colleges verdieping in overheidsproblematiek of verdieping in de problematiek bij financiële instellingen. De colleges worden op vrijdag op de Erasmus Universiteit Rotterdam gegeven in de periode van 6 maart tot en met 19 juni 2015. Daarnaast maken de studenten tien oefenvraagstukken thuis, die individueel worden nagekeken. Ook kan worden deelgenomen aan het schriftelijk tentamen.

De kosten van deze module bedragen €2500,- inclusief tentamen en exclusief literatuur. Als u deze module met een voldoende heeft afgesloten, krijgt u hiervoor vrijstelling als u zich vervolgens inschrijft voor de tweejarige opleiding IT-Auditing & Advisory of Internal Auditing & Advisory. Bij aansluitende inschrijving geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module.

Uw inschrijving zien we graag tegemoet uiterlijk vrijdag 20 februari 2015.

Voor meer informatie zie onze website. Ook kunt u contact opnemen met Kirsten Dingemanse: dingemanse@ese.eur.nl / 010-4082217
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie