Integreer GRC-activiteiten door de Three Lines of Defense

16-08-2016

Hoe effectief managet u de GRC-activiteiten in uw organisatie door de Three lines of Defense (3LoD)? Werken de 3LoD goed samen binnen uw organisatie? Of is er sprake van dubbele inspanningen?

Three Lines of Defense is een breed geaccepteerd model binnen de GRC-wereld dat met behulp van SAP GRC effectief en efficiënt kan worden ondersteund.

Tijdens een exclusief, gratis webinar vertelt GRC-expert Michael Heckner hoe u de business, compliance en audit afdelingen geïntegreerd met elkaar laat samenwerken binnen dit model. Ontdek hoe u met een geïntegreerde, efficiënte en effectieve GRC-benadering de Three Lines of Defense maximaal ondersteunt.

Het Engelstalige webinar start op woensdag 7 september 2016 om 08:30 uur en duurt 30 minuten.

Het webinar is voornamelijk gericht op security managers, risk managers, compliance managers, internal auditmanagers en financieel managers maar is voor internal auditors van alle niveaus interessant en inspirerend.

Details
Datum: 7 september 2016 om 08:30 uur
Duur: 30 minuten
Spreker: GRC-Expert Michael Heckner
Het webinar is Engelstalig

Registreer voor het gratis webinar Integreer GRC-activiteiten door de Three Lines of Defense  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie