Internal audit en supply chain risico's

29-06-2021

Afgelopen jaar zijn supply chains risico's voor veel organisaties duidelijk naar voren gekomen, bijvoorbeeld bij autofabrikanten en hun afhankelijkheid van leveranciers van chips.

De IIA Commissie Professional Practices start een onderzoeksproject naar de rol van internal audit rondom supply chain risico's.

In dit onderzoek gaan we op zoek naar gebruiken en zienswijzen rondom de rol van internal audit en handvatten voor de internal auditfunctie.

We zijn op zoek naar enthousiaste auditors die als onderzoeker mee willen werken aan dit onderzoek.

Heb jij interesse in supply chains risico's? Lijkt het je een mooie uitdaging om hierin de rol van internal audit in kaart te brengen? Kom je graag in contact met andere organisaties en vakgenoten? En last but not least, zou jij graag je naam op een onderzoeksrapport zien staan?

Neem contact op met gijshendrix@gmail.com als jij deze vier vragen met 'ja' kunt beantwoorden. Leg kort uit wat jouw aanwinst in het team zou zijn. Het projectplan staat al in de steigers, dus we kunnen snel van start!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie