Nederlandse sprekers tijdens eerste virtuele Internationale Conferentie

05-11-2020

Voor het eerst in de bijna 80-jarige geschiedenis van IIA Global werd de internationale conferentie volledig virtueel georganiseerd. Aanleiding was de COVID pandemie. Meer dan 1000 deelnemers volgden het evenement live. Vanwege de tijdverschillen over de hele wereld is het ook mogelijk om achteraf de sessies te bekijken. Nieuw was de mogelijk voor sponsors om in aparte slots hun producten aan de man te brengen.

Nederland leverde wederom enkele sprekers: IIA manager vaktechniek Peter Hartog in een sessie over het auditen van cultuur. De presentatie is via ons Innovatieplatfporm te raadplegen. Els Heesakkers en Maureen Vermeij droegen ook bij aan de internationale conferentie. Zij gaven een presentatie over het Internal Audit Ambition Model die eveneens hier te downloaden is.  

Goed om te zien dat ook een grote virtuele conferentie op een innoverende manier kan worden gebracht. Deelnemers missen echter wel de ‘vibe’ van een groot evenement met duizenden deelnemers en volop netwerkmogelijkheden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie