21-08-2009
21-08-2009

ISACA Round Table "Compliance voor outsourcers” door Antal Hesseling

Uitbesteden is een regelmatig terugkerend item in de media en omvat in toenemende mate gehele bedrijfsprocessen. Aldus verschuift de beheersing van het compliance risico van de opdrachtgever naar de opdrachtnemer. De presentatie gaat in op de economie van uitbesteden, de wisselwerking met compliance en tot slot het compliance risico vanuit het perspectief van de dienstverlener.

Programma
18.00u – 18.30u Ontvangst met broodjes en koffie
18.30u – 19.30u Presentatie door Antal Hesseling, Atos Origin
19.30u - 20.00u Round table discussie

Locatie
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Over de spreker
Antal Hesseling is Global Lead Buyer bij Atos Origin. Hij was voordien onder meer actief als sales manager voor verschillende IT-consultancy ondernemingen in binnen- en buitenland. Hij heeft de postgraduate studie Corporate Compliance aan de Vrije Universiteit recent afgerond.

Informatie & inschrijving
Verplichte inschrijving voor deze round table via de website www.isaca.nl.
Om de round tables zo goed mogelijk te faciliteren stellen wij het op prijs als u ons vooraf op de hoogte stelt van uw komst. Eventuele extra informatie kunt u opvragen per e-mail aan roundtable@isaca.nl. Wij zien uw aanmelding graag voor vrijdag 4 september 2009 tegemoet. Ook van eventuele annuleringen willen wij graag op de hoogte gesteld worden, wij maken anders onnodig kosten (enkele tientallen euro per persoon)!

Voor deze round table krijgt u 2 PE-punten indien u zich tijdens de presentatie registreert.

Klik hier voor meer informatie over het programma en de routebeschrijving.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie