Jaarlijkse enquête voor compliance professionals

15-11-2018

Iedereen in het compliancevak zou meer kennis moeten nemen van de change management theorie en de methodieken en zou dit ook moeten kunnen toepassen in zijn of haar werk. Dit zijn zaken die aan de orde komen in de jaarlijks enquête, opgesteld door onderzoeker Sjoerd Hogenbirk, in opdracht van de Vereniging van Compliance Officers (VCO), Michael Page en het Risk & Compliance Platform Europe.

Dit jaar gaat het onderzoek over “Veranderen en compliance, een goede combinatie?” Het onderzoek wordt uitgevoerd onder Nederlandstalige Compliance Officers in Nederland en België. Niet alleen zij die officieel Compliance Officer als functietitel op hun visitekaartje hebben staan, kunnen meedoen aan dit onderzoek, ook anderen die compliance werkzaamheden verrichten, worden verzocht deel te nemen. Deelname is volstrekt anoniem. Als u dat wenst kunt u de resultaten van het onderzoek ontvangen. Het invullen duurt circa 13 minuten.

Een ervaren compliance officer meldde: "Ik heb de enquête ingevuld en vind dit bijzonder interessante materie. Niet alleen omdat er geen eenduidig antwoord op is te geven (er zijn goede compliance officers in een echte support rol denkbaar maar in andere setting is een change management rol een absolute must, gegeven de specifieke context en verwachtingen)".

Naar de enquête

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie