John Bendermacher benoemd tot erelid IIA Nederland

18-09-2018

Oud-voorzitter John Bendermacher is door het bestuur benoemd tot erelid van IIA Nederland. Dit naar aanleiding van zijn grote inzet in de afgelopen jaren, voor de vereniging én het vakgebied van internal audit. Bendermacher is hiermee het vierde erelid van IIA Nederland. De benoeming moet nog worden bekrachtigd door de ALV van het IIA.

Bestuursleden en partners hebben de afgelopen maanden voor de camera een woordje gedaan om John te bedanken. Zij belichten veel van wat hij de afgelopen zes jaar vanuit zijn bestuurspositie heeft gedaan en bewerkstelligd. John werd tijdens het jaarlijkse President's Dinner met dit filmpje verrast.

Bendermacher heeft in mei 2018 het voorzitterschap van IIA Nederland overgedragen aan Jantien Heimel. Hij is eveneens in mei 2018 verkozen in de Executive Board van IIA Global als Vice Chairman Professional Practices. John blijft zich dus actief inzetten voor internal auditors.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie