Kom gratis proeven aan Change Unlimited!

17-01-2017

Nieuws van onze partner NCD:

Op 6 april start de NCD de voorjaarsleergang Change Unlimited!, hét sleutelprogramma voor Changers.

"Mensen gaan voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar… anno 2017 kun je rust wel vergeten. Binnen organisaties is verandering een must. We moeten ons aanpassen aan een constant veranderende omgeving."

Change Unlimited! biedt een volstrekt andere kijk op veranderen die je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht, de vaardigheden, en vooral ook de wij(s)heid, geeft om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren.

Op 2 februari organiseert de NCD de 'Change Experience'. Dit is een gratis event voor deelnemers en geïnteresseerden om het brein achter de opleiding, de programmamanager én een van de sprekers, of eigenlijk een ‘verleider’ zoals wij dat noemen, te ontmoeten. Uiteraard is er alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en alle vragen te stellen. Tijdens dit event kun je erachter komen of je het aandurft om een volstrekt andere kijk op veranderen te krijgen.

Sprekers
Arie van Ingen is mede-oprichter en één van de zes leden van Special Forces in Business; zes specialisten met een zeer stevige achtergrond bij de elite eenheden van de Nederlandse Krijgsmacht. Ze zijn als commando’s en mariniers gewend te presteren als het gaat om uitdagende en complexe opdrachten onder de meest extreme omstandigheden. Deze kennis en ervaring zetten ze in om organisaties en leiders in verandering verder te helpen. In het programma CHANGE Unlimited! verzorgt Arie een dag die zich voornamelijk buiten zal afspelen, om te ervaren dat de elementen en onverwachte situaties er zijn om gebruik van te maken.

Gerard van Vliet=CHANGE! Hij stond en staat aan de basis van menig veranderingsproces. Een inspirator met een passie voor leiderschap en levenslang leren en delen. Gerard is naast Inspirator van de NCD ook ondernemer en non-executive Boardmember. Zijn opleiding als organisatiekundige, P&O’er, vakbondsbestuurder en een MBA koppelt hij aan een scala ervaringen in profit en non-profit sectoren. Hij deelde zijn ervaringen, inzicht en wij(s)heid in een groot aantal boeken, waaronder Een Vitale Organisatie, De NetwerkBijbel en Leiderschap 2020.

Maria Menger daagt je uit om anders te kijken, waardoor je bestaande patronen herkent, erkent en kan doorbreken. Ze is enthousiast, creatief en nieuwsgierig, en verbindt met gemak verschillende disciplines binnen een organisatie op zowel individueel, team- als organisatieniveau. Als psycholoog, voormalig directeur van een aantal bedrijven en coach/trainer is ze hiervoor de ideale persoon.

Change Experience

Datum: 2 februari 2017
Locatie: Berghotel Amersfoort
Tijden: 18.00 – 21.30 uur
Kosten: Deelname is gratis en exclusief voor geïnteresseerden in de opleiding Change Unlimited!

Meer informatie Change Unlimited!
Meer informatie Change Experience
Lees Change Magazine

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is d├ę toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie