Korting op RiskCongres Public Values 2018

20-02-2018

De publieke sector staat keer op keer voor lastige vraagstukken. Vaak gaat het om dilemma’s waarbij moet worden gekozen uit alternatieven die ook een schaduwkant hebben. Bij het zoeken naar oplossingen geldt de aloude wijsheid dat twee meer weten dan een. In beleidsjargon: een multidisciplinaire aanpak is nodig.

In de publieke sector zien we dat organisaties soms al gezamenlijk naar oplossingen zoeken. Om dat te stimuleren is het RiskCongres Public Values opgezet, met als doel om partijen uit de publieke sector samen te brengen om gezamenlijk oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken.

Het thema van het RiskCongres Public Values op 5 april 2018 is: “Delen is macht. Crowdbraining: alleen ga je sneller, samen kom je verder!” Het congres begeleidt de interactie tussen partijen uit de publieke sector en experts naar nieuwe oplossingsrichtingen. Daar moet je bij zijn!

Auditors die werkzaam zijn in de publieke sector en lid zijn van IIA Nederland krijgen €50 korting. Stuur hiervoor een e-mail met onderwep 'Korting RiskCongres' naar website@iia.nl.

Bekijk het Programma RiskCongres PublicValues 2018

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie