Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Generali Nederland

23-11-2017

22 november overhandigde Guus van Gameren, van het Instituut van Internal Auditors, het resultaat van de IIA kwaliteitstoetsing aan het Internal Audit team van Generali Nederland. De kwaliteitstoetsing vond plaats in oktober en is uitgevoerd door Esther Poelsma en Luc van Steenvoorden. De normen van de externe review omvatten naast het International Professional Practices Framework van het IIA, tevens de relevante regelgeving van de NOREA.

Tommo Clason: Head of Internal Audit, Generali Nederland: “De afgelopen jaren is in nauwe samenwerking met  Group Internal Audit Italië, hard gewerkt om de kwaliteit van dienstverlening op een hoog niveau te krijgen. We zijn natuurlijk content met de positieve uitkomst van de toetsing en we hebben de samenwerking met het IIA als prettig ervaren. De aanbevelingen helpen ons om de kwaliteit van ons werk continu te verbeteren.”

 

Van links naar rechts: Paul Kroeze, Rachida El Fazazi, Tommo Clason, Guus van Gameren, Esther Poelsma, Martijn Willems.

(Op de foto ontbreekt Michel Narraina)

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie