Kwaliteitstoetsingen IIA Nederland | Nieuwe leiding

03-04-2023

Per 1 januari 2023 heeft Bob van Kuijck de leiding van het KIN van Thijs Smit formeel overgenomen. Thijs gaat zich buiten het IIA richten op het commercieel uitvoeren van dienstverlening op het gebied van internal auditing. In het najaar is Bob al aan de slag gegaan met het accountmanagement en zijn de eerste kwaliteitstoetsingen onder zijn leiding afgerond (o.a. Akzo Nobel, De Lage Landen). De komende maanden staan verschillende andere kwaliteitstoetsingen al gepland.

Wat doet KIN?
Wij doen meer dan alleen het verschaffen van zekerheid over de vraag of een afdeling voldoet aan de IIA standaarden alsmede de NBA en NOREA standaarden. Wij geven namelijk concreet aan welke vereiste verbeteringen moeten worden doorgevoerd om te voldoen. 

Daarnaast geven wij aanbevelingen om de huidige praktijk verder te verbeteren op basis van onze inzichten en onze kennis van best practices, IPPF en ook de nieuwe Global Internal Audit Standards. Daarnaast gebruiken wij geanonimiseerde benchmarkgegevens over verschillende onderwerpen om suggesties te doen voor verdere aanbevelingen ter verhoging van de huidige kwaliteit. Wij beschikken over zeer ervaren kwaliteitstoetsers die hun expertise inbrengen tijdens de toetsingen. Daarnaast gebruiken we het IIA Ambitie Model om ambities te visualiseren en te analyseren.

Waar ben je op zoek naar?
We bieden verschillende vormen van kwaliteitstoetsingen aan, zowel voor grote als kleine organisaties. Mocht je een kwaliteitstoetsing willen laten uitvoeren door KIN, dan kun je contact met Bob van Kuijck bob.vankuijck@iia.nl of telefoon 06-51366752.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie