Laatste genomineerde Scriptie Award 2019 bekend

21-05-2019

Er worden jaarlijks enkele studenten genomineerd voor de Internal Audit Scriptie Award van IIA Nederland. Deze award nomineert relevante en originele scripties die bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties.

De genomineerden worden voorgedragen door de post-master opleiding Internal Auditing en Advisory van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Executive Internal Audit Programme van de Universiteit van Amsterdam.

De genomineerde van de EUR is inmiddels bekend!

Lieke Franken-Pullen: Gender bias bij auditors; Een theoretisch en experimenteel onderzoek naar het effect van gender op het oordeel van de auditor

De SVRO van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-master opleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitatieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen.

De genomineerde scripties van de Internal Audit Scriptie Award worden beoordeeld door een deskundige jury, die de scripties beoordeelt op relevantie voor het vakgebied, innovativiteit, praktische toepasbaarheid, originaliteit en wetenschappelijke kwaliteit.

De winnaar wordt tijdens het IIA Congres 2019 bekendgemaakt, op de eerste congresdag op donderdag 13 juni tussen 16:00 en 17:00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie