16-10-2009
16-10-2009

Launch Commissie Individuele Dienstverleners succes

Op 8 Oktober hield de Commissie Individuele Dienstverleners (CID) haar geboortefeest.
Dit gebeurde onder ruime belangstelling op het hoofdkantoor van ABNAMRO waar de nieuwgeborene warm werd ontvangen. Joop van Gennip, directeur Internal Audit van ABNAMRO trad op als gastheer van de launch, waarmee het belang van ons vakgebied door de IAD’s nog eens wordt onderstreept. De launch, die werd begeleid door Roy Jansen werd benut om duidelijk te maken waar CID voor staat. Veelbelovend waren de reacties van de ruim 40 aanwezigen. Daarnaast ontvingen wij vooraf menige reactie van belangstellenden leden die aangaven nauw betrokken te willen zijn bij de verdere ontwikkelingen van de commissie. De algemene conclusie was dat verbindingen leggen als belangrijk wordt gezien. Wij bedoelen hiermee o.a. klankborden, kennis delen, contacten uitwisselen etc. In de vaktechnische bijdrage van Arie Molenkamp en Martin Schomakers werden de vereiste rollen van de internal auditor interactief vorm gegeven.
In het eerste Audit Magazine van 2010 wordt een artikel gewijd aan de launch. Onze conclusie van deze bijeenkomst luidt dan ook:

Delen is vermenigvuldigen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie