Lees Audit Magazine 2 2017 online

14-06-2017

Een feestje vier je niet in je eentje!

IIA Nederland bestaat dit jaar 20 jaar. Reden voor een feestje. Ook Audit Magazine is jarig. Dit blad bestaat inmiddels 15 jaar. Een extra reden voor een feestje dus! Dit themanummer staat dan ook in het teken van beide jubilea. Een nummer met een terugblik op ‘toen’, een blik op ‘nu’ en een vooruitblik op ‘later’. Een nummer over de ontwikkeling van het IIA in Nederland en over de ontwikkeling van het vakgebied Internal Audit. Een nummer met een interview met het jongste en oudste lid van het IIA, de visies van verschillende prominenten uit het auditvak en een interview met de huidige en de voormalige hoofdredacteuren van Audit Magazine.

IIA en Audit Magazine hebben een sterke band. Dit ‘samen’ versterkt beide. Mede hierdoor zijn IIA en Audit Magazine geworden wat ze nu zijn: relevante spelers op het vakgebied Internal Audit in Nederland. Het ‘samen’ zit ook in de vele vrijwilligers die samenwerken in commissies, besturen en redacties. Oud en nieuw, jong en oud, RO en RA, apart en ‘integrated’. Maar vooral ‘samen’. En natuurlijk met plezier en passie voor het vak. En dan is het leuk om bij een jubileum een mooi feestje te vieren. Niet in je eentje, maar samen! 

Lees Audit Magazine 2 2017 IIA 20 jaar online

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie