Lees Audit Magazine 2 2019: Online

04-06-2019

Heeft u Audit Magazine al ontvangen, bij u in de brievenbus of op de auditafdeling? Zo niet, om het volgende gedrukte exemplaar gratis te ontvangen, dient u een vinkje te zetten in uw ledenprofiel. Online lezen kan natuurlijk altijd!


Helemaal digitaal

Het thema van dit nummer is: Online. Grote kans dat u deze Van de redactie nu leest in de papieren versie van Audit Magazine terwijl er een app bestaat en het magazine online op de website van IIA te lezen is! De cijfers laten zien dat nog maar een klein deel van onze lezers de weg naar de online versie van Audit Magazine weet te vinden en dat nog maar een fractie van de IIA-leden de app heeft gedownload. Werk aan de winkel dus! Want over twee jaar is Audit Magazine helemaal digitaal en bestaat de huidige papieren vorm niet meer. Er zijn meerdere redenen om deze digitale weg in te slaan. Het biedt onder andere extra mogelijkheden om flexibeler en meer interactief met onze lezers in contact te komen en informatie uit te wisselen.

De redactie gebruikt dit jaar om de bekendheid van de app en de digitale beschikbaarheid van Audit Magazine te vergroten. We brengen via LinkedIn, de website en de nieuwsbrief vaker losse artikelen én het nummer als geheel onder de aandacht. 2020 gebruiken we om naast de huidige platformen (website en de app) ook een nieuw, meer interactief platform te ontwikkelen waarmee we vanaf 2021 geheel digitaal de content van Audit Magazine willen verspreiden. Niet meer vier keer per jaar in de vorm van edities maar continu, ofwel gedurende het hele jaar.

Hoe we deze weg gaan bewandelen en hoe onze digitale omgeving er in 2021 uit komt te zien, staat nog niet vast. We vragen u om met ons mee te denken en de wensen en ideeën die er leven met ons te delen. Dat kan bijvoorbeeld door lid te worden van ons lezerspanel. Lijkt u dit leuk, geef u dan op via auditmagazine@iia.nl. Ook als u geen lid bent van het lezerspanel zijn ideeën en feedback zeer welkom via dit e-mailadres. Of ga met ons als redactieleden – old school en offline – het gesprek aan op bijvoorbeeld het komende IIA Congres!

En vergeet niet: de Audit Magazine-app is gratis te downloaden via de Play Store en de App Store. Daarnaast is Audit Magazine online te lezen via iia.nl en auditmagazine.nl. We zien je graag online!

Veel leesplezier!
De redactie van Audit Magazine

Lees Audit Magazine 2 2019: Online

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie