Lees Audit Magazine 3 2018 online: Transport en logistiek

01-10-2018

Heeft u Audit Magazine al ontvangen, bij u in de brievenbus of op de auditafdeling? Zo niet, om het volgende gedrukte exemplaar gratis te ontvangen, dient u een vinkje te zetten in uw ledenprofiel. Online lezen kan natuurlijk altijd!

Als auditor ben je continu in beweging. Je vliegt van de ene audit naar de andere. Je observeert, interviewt, analyseert, vergadert! Wat nu als al dat kunst- en vliegwerk ook nog eens plaatsvindt binnen een sector waarin beweging centraal staat? U gaat het lezen, want nummer 3 van Audit Magazine heeft als thema ‘Transport en Logistiek’.

In dit nummer vindt u onder meer een interview met Jan Boeve van de ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN). Boeve gaat in op de belangrijkste risico’s binnen de sector en de mogelijke bijdragen van internal audit. Uiteraard komen ook diverse andere relevante aan transport en logistiek gerelateerde organisaties aan het woord. U vindt bijdragen over onder meer de ANWB, G4S, NS, Picnic en The Greenery.

Lees Audit Magazine 3 2018 online: Transport en logistiek

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie