Lees het IIA Congresverslag 2017

22-06-2017

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) organiseerde haar congres dit jaar op 15 en 16 juni 2017. Met ruim 600 deelnemers en 50 (binnen- en buitenlandse) sprekers en vrijwilligers was het congres wederom groter dan ooit.

Beide congresdagen werden door de enthousiaste dagvoorzitter Rens de Jong in goede banen geleid. De congreslocatie de Flint in Amersfoort was de perfecte plek om tussen de diverse presentaties door te netwerken met een lekker hapje.

De eerste congresdag bood naast interessante keynotes voor ieder wat wils met diverse parallelsessies in de thema's trendwatching, IT, hot topics, research en cultuur & ethiek. Het heerlijke zomerweer zorgde voor een volle binnentuin met een goed rokende bbq.

De tweede congresdag gaf met een kort toneelstuk over de generatiekloof een mooi discussiepunt. Ook de afsluitende paneldiscussie zorgde voor voldoende gespreksstof, voordat de bitterballen werden rondgedeeld. Het waren weer twee mooie dagen!

Hier vindt u de presentaties van de sprekers.

Ga direct naar het uitgebreide verslag inclusief een aantal foto's.

Bekijk hier alle foto's.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie