05-08-2010
05-08-2010

Locatie BWise – IIA workshops 2010 bekend

De locatie van de workshops is inmiddels bekend:
A1-Plaza www.a1-plaza.nl  
Ruimtevaart 8
3824 MX Amersfoort

Zie de routebeschrijving.

Helaas zijn onderstaande workshops volledig volgeboekt. Bij genoeg animo zullen de workshops opnieuw worden georganiseerd. Hebt u hier interesse in, dan kunt u zich alvast aanmelden.

Op donderdag 30 september en donderdag 7 oktober organiseert BWise in samenwerking met het IIA twee interactieve workshops. De workshop op 30 september staat in het teken van de relatie tussen de internal audit functie en Governance, Risk en Compliance (GRC). Aan de hand van casussen wordt interactief de rol van internal audit behandeld. Met name de rol van de zogenaamde risico committees zal tegen de internal audit functie worden aangehouden, in het kader van company assurance. Aan het einde van de dag zullen de resultaten plenair gepresenteerd en besproken worden. 
Programma workshop 1>> 

De workshop op 7 oktober gaat over de mogelijkheden van continuous controls monitoring voor geïntegreerde Governance, Risk en Compliance (GRC) en de rol en invloed van soft controls. In twee break-out sessies zullen aan de hand van casussen verschillende GRC oplossingen globaal worden uitgewerkt. Plenair zullen de resultaten worden gepresenteerd en zal de discussie zich richten op de rol en mogelijke eisen die de interne auditor aan de GRC oplossing zou kunnen stellen. 
Programma workshop 2>>

PE-punten: 5 per workshop
Locatie: A1-Plaza
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie