29-08-2013
29-08-2013

Lustrum editie van de RO Masterclass 2013

Meld je nu aan voor de Lustrum editie van de RO Masterclass 2013, op 28 en 29 november 2013 op het Media Park in Hilversum!

Het IIA, en het SVRO als onderdeel daarvan, richt zich in haar strategie op het versterken van haar relaties met hun ‘buitenwereld’. Ook internal audit departementen van grote en kleine ondernemingen hebben deze wens. Daarvoor is het niet alleen nodig om in beeld te komen maar vooral ook een duidelijke boodschap te hebben. Vervolgens zal erkend moeten worden dat de buitenwereld een krachtenveld is waarin verschillende partijen (bestuurders, commissarissen, overheidstoezichthouders, beroepsverenigingen, professionals, etc.) vaak verschillende belangen hebben. De kern van het programma van de RO Masterclass 2013 is dan ook om de benodigde vaardigheden hiervoor op een interactieve en ‘competitieve’ wijze te vergroten. Het is ‘FUN’.

Het Media Park is een magische plek waar dagelijks radio- en televisieprogramma’s worden bedacht en vooral ook gerealiseerd worden. Het is dé locatie bij uitstek om stil te staan hoe je aandacht realiseert voor jouw boodschap. Het is ook de plek om een kijkje achter de schermen te nemen, stil te staan bij de kracht van beeldtaal en van presenteren.

Klik hier voor aanmelden.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie