Maatregelen Coronavirus

15-11-2021

Sinds 13 november gelden er weer nieuwe maatregelen wat betreft het coronavirus (COVID-19). Wij willen uiteraard voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Wij volgen hiertoe de aanbevelingen en maatregelen van het RIVM.

Evenement zijn op dit moment toegestaan van 06.00 tot 18.00 met maximum van 1250 deelnemers. Hierdoor is mogelijk om de aankomende events door te laten gaan. Mochten wij toch trainingen en events verplaatsen dan worden de deelnemers hierover geïnformeerd. Zie voor meer informatie over wijzigingen en annuleren artikel 5 en 6 in onze Algemene Voorwaarden

Onze trainingen zijn kleinschalig, tot maximaal 20 personen. Met inachtneming van persoonlijke hygiëne en het aanspreken van ieders eigen verantwoordelijkheid, kunnen vooralsnog onze trainingen doorgang vinden. 
We hanteren een bewijs van vaccinatie, negatieve coronatest en /of herstelbewijs (CoronaCheck-app). Een coronatoegangsbewijs kan verlopen. Na een negatieve coronatest is het coronatoegangsbewijs bijvoorbeeld maar 24 uur geldig. 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie