Magazines regelen via pagina Ledenservice

11-01-2018

Via je persoonlijke profielpagina binnen de ledenservice kun je vanaf dit jaar zelf aangeven welke magazines en nieuwsbrieven je van IIA Nederland wilt ontvangen. In het streven papier te besparen, hebben we voor alle leden de functie automatisch op opt-out gezet. Ga naar ledenprofiel bewerken om je voorkeuren te wijzigen. 

Audit Magazine

Ieder lid ontvangt automatisch vier keer per jaar het Audit Magazine. Dit magazine kun je al enige tijd ook via onze website lezen en sinds vorig jaar is het magazine in de Google Play Store en iTunes als app beschikbaar voor de smartphone en tablet.

Vanuit het IIA willen we graag papier besparen. Daarom hebben we vanaf dit jaar voor ons magazine een opt-in/opt-out. Je ontvangt Audit Magazine alleen nog op de mat als je dit hebt verzocht. Je geeft je voorkeur aan in je profielpagina bij privégegevens bewerken. Let op! Als je het blad op de mat wilt ontvangen, zul je actie moeten ondernemen, aangezien we de functie automatisch op opt-out hebben staan.

Groepsabonnementen

Voor groepsabonnementen verandert er niets. Hiermee lopen aparte afspraken via de CAE. De afgesproken hoeveelheid magazines worden in bulk op één adres afgeleverd. Indien er minder magazines nodig zijn, dan kan de CAE dit doorgeven via leden@iia.nl en dan wordt het aantal dat wordt afgeleverd naar beneden bijgesteld.

Internal Auditor

De Internal Auditor wordt door IIA Global uitgegeven en is voor leden digitaal beschikbaar. Ook voor deze digitale versie vragen we je aan te geven of je hier wel of niet op geabonneerd wilt zijn. Is dit de wens, dan kun je via onze ledenservice bij profielgegevens wijzigen de opt-in aanzetten. Ook hier geldt: onderneem actie als je toegang tot de digitale versie wilt hebben! 

Leden die een gedrukte versie van de Internal Auditor willen ontvangen, kunnen zich abonneren voor € 50 excl. btw per jaar. Wie hierin interesse heeft kan een e-mail sturen naar leden@iia.nl

Nieuwsbrieven

IIA Nederland verstuurt om de week een nieuwsbrief naar haar leden met daarin het laatste vaknieuws, nieuws over evenementen en vacatures binnen het vakgebied. Als lid ontvang je de nieuwsbrief automatisch. Via je profielpagina binnen de ledenservice zul je binnenkort ook kunnen aangeven of je onze digitale nieuwsbrieven en overige mailings wenst te ontvangen.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie