09-02-2012
09-02-2012

Mededeling aan IIA vrijwilligers

In voorgaande jaren heeft het IIA een Presidents dinner georganiseerd voor vrijwilligers van IIA Nederland en hun partner. Hiervoor bedankt het IIA de sponsor Jefferson Wells die dit inspirerende evenement mede mogelijk heeft gemaakt. Dit jaar zal er geen Presidents dinner plaatsvinden gezien ontbrekende specifieke sponsoring.

Wel is er op 6 maart a.s. een uitje voor alle vrijwilligers onderling om te koken of op een andere manier creatief bezig te zijn, samen te eten en het glas te heffen. Hiervoor is reeds een uitnodiging verzonden aan alle vrijwilligers. Heb je je actief voor IIA ingezet in het afgelopen jaar, maar nog geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met het bureau via iia@iia.nl.

En op 5 april vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats die afgesloten zal worden met een borrel, zodat ook daar ruimte is elkaar te ontmoeten.

Het bestuur van IIA beraadt zich momenteel over een mogelijk alternatief voor het Presidents dinner. Zodra er meer nieuws is, zal dit via dit kanaal worden bekendgemaakt.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie