Meer wetenschappelijk onderzoek inzake Internal Auditing gewenst

10-11-2017

Wie neemt de uitdaging aan?

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) wil als de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland, de kwaliteit van de beroepsuitoefening van internal auditors bevorderen en innovatie stimuleren. Daartoe wil ze haar ruim 2.800 leden en alle geïnteresserden in het vakgebied laten profiteren van nieuwe wetenschappelijke inzichten en publicaties inzake Internal Auditing.

Het IIA roept internal audit professionals en onderzoekers aan Nederlandse Universiteiten op om meer wetenschappelijk (promotie-) onderzoek uit te voeren op het gebied van Internal Auditing. Het IIA stelt gelden beschikbaar om dit wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen en biedt via haar activiteiten, zoals het congres, de PAS conferentie, seminars, trainingen en roundtables, een podium om de (tussentijdse) onderzoeksresultaten te presenteren. Tenslotte bestaat de mogelijkheid nieuwe inzichten te delen via het Audit Magazine en de website van het IIA.

Welke onderzoeker(s) (in spe) neemt/nemen de uitdaging aan om te starten met nieuw wetenschappelijk onderzoek inzake Internal Auditing of een onderwerp met een directe relatie met ons mooie vakgebied? Het IIA wil graag met je/jullie in contact komen! Mail naar iia@iia.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie