06-01-2016
06-01-2016

Met IIA Nederland het nieuwe jaar in

Het IIA wenst je een voorspoedig 2016 in goede gezondheid!

Het jaar 2015 was voor het IIA een belangrijk jaar, waarin we grote stappen hebben gezet. Sinds juni hebben we ons eigen kantoor en een zeer gemotiveerd team dat onze dienstverlening aan de leden optimaal wil verzorgen. We staan altijd open voor ideeën en suggesties en we ontmoeten onze leden graag, dus als je in de buurt bent: kom eens langs voor een kopje koffie of thee!

Ook in 2016 zullen we zorgen voor een volle kalender met hoogwaardige evenementen. Daaronder valt natuurlijk het IIA Congres op 9 en 10 juni. Schrijf je op tijd in, want we verwachten net zo'n gezellige drukte als vorig jaar. Houd ook andere netwerkevents goed in de gaten. Onze commissies Benchmarking, PAS, Professional Practices en YP hebben grote plannen, die we vaak dank zij de hulp van onze partners kunnen realiseren. Ook kun je weer vier edities van Audit Magazine verwachten.

Het wordt een boeiend jaar voor de internal auditors!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie