Met korting naar Behavioral Risk Congres 2016

11-08-2016

Uit onderzoek blijkt dat als vanuit de top van de organisatie (zowel bij financials als bij corporates) meer aandacht besteed wordt aan goed gedrag en cultuur, er aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance - en dat het bedrijfsresultaat als gevolg daarvan toeneemt. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar blijft enigszins vaag. Hoe meet je immers die soft controls?

Op het komende Behavioral Risk Congres 2016 worden voor het eerst concrete tools aangereikt om dit ècht meetbaar te maken. Het Behavioral Risk Congres is een nieuw initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe. De opzet van het congres is bij uitstek interactief, met de inzet van moderatoren. IIA-voorzitter John Bendermacher is één van de panelleden in het debat tijdens het interactieve, plenaire programma.

Het programma begint op dinsdag 6 december om 15:45 uur in de Parkzaal op Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn en wordt afgesloten met een networking diner met als hoofdgerecht een Professorendebat over de meetbaarheid van soft controls. De professoren gaan met elkaar in debat èn met de aanwezigen, onder leiding van moderator Edwin Weller. U bent vanaf 15:00 uur welkom in de Brasserie.

Leden van het IIA krijgen €50-,- korting op de reguliere prijs van €245,-. U kunt dus voor €195,- deelnemen aan het Behavioral Risk Congres, met als thema 'Meetbaarheid van soft controls', inclusief het networking diner. Stuur een mail naar website@iia.nl om de kortingscode te ontvangen.

Bekijk hier het programma van het Behavioral Risk Congres 2016

U kunt zich hier aanmelden voor het Behavioral Risk Congres 2016 (vergeet niet eerst de kortingscode aan te vragen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie