12-05-2016
12-05-2016

Met korting naar Corporate Governance Conferentie

 

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) organiseert op woensdag 25 mei de 18de Europese Corporate Governance Conferentie op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Thema: Van Corporate Social Responsibility (CSR) naar Corporate Social Entrepreneurship (CSE). Van denken naar doen. Planet, People, Profit en Purpose. Je krijgt in één dag alle lessen op een rij en een complete ‘how to’ aanpak aangereikt.

Discussieer met Europese collega directeuren, commissarissen, toezichthouders en experts over nu en straks. Het congres is een uitgelezen moment om met Europese bestuurders en toezichthouders vooruit te kijken en te anticiperen: wat betekenen huidige veranderingen voor de toekomst van leiderschap en toezicht. De conferentie is proactief, inspirerend, toekomstgericht, spraakmakend en praktisch. Dit congres levert u 5 PE-Punten op.

Leden van het IIA krijgen €70,- korting en betalen slechts €325,- ipv €395,- ex btw. Tijdens het aanmelden kun je aangeven dat je lid bent van het IIA. Meer informatie en aanmelden: csrnl.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie