Met korting naar het Risk & Compliance Congres

05-05-2017

Op donderdag 1 juni 2017 van 12:00 tot 21:15 uur vindt het Risk & Compliance Jaarcongres plaats op Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.

Het gevarieerde, interactieve programma biedt topsprekers zoals Han Moraal (Europol), Juliëtte van Doorn (DNB) en Monica Monaco (TrustEuAffairs) en omvat keuzelunchworkshops, interactieve plenaire sessies, op de praktijk gerichte case studies naar keuze, een verrassende film, een networking cocktail en als afsluiting het traditionele networking diner met het Professorendebat. Dit jaar met Wim Huisman en Erik van de Loo.

Thema
Veel regelgeving op het gebied van de bestrijding van Financial Economic Crime komt uit het buitenland en heeft in veel gevallen een dwingende impact op de nationale wetgeving. Denk aan wetgeving die vanuit de USA is komen overvliegen, maar ook dichter bij huis, in Brussel en Den Haag, worden wetten gemaakt die onverkort van kracht zijn op de nationale situatie.

Maar wat is nu precies de impact van al die (buitenlandse) maatregelen casu quo wetten en hoe dienen we daar met onze data- en IT-systemen op in te spelen? Wat zijn dan de juridische consequenties? Kortom, een scala van vragen dat beantwoord dient te worden.

Die uitdaging gaat het Risk & Compliance Jaarcongres aan, door met alle betrokkenen (binnen- en buitenlandse toezichthouders, risk & compliance professionals, juristen en toeleveranciers) samen met het Institute for Financial Crime (IFFC) het debat aan te gaan.

Korting
Als lid van het IIA Nederland krijgt u €50,- korting op de toegangsprijs van € 395,-. Stuur een e-mail naar website@iia.nl om de kortingscode te ontvangen.

Uitgebreid programma

Inschrijven

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie