29-07-2015
29-07-2015

Najaarstrainingen Improfin Groep

Ook als internal auditor moet je waarde blijven toevoegen. Anders is je rol zo uitgespeeld. Hooguit blijft de erkenning voor je functie steken op een “’t is rot, maar ’t mot”-niveau. Om dit te voorkomen, organiseert Improfin dit najaar een aantal bijzondere trainingen gericht op het vergroten van de inzichten en competenties van internal auditors.

Zo is er de tweedaagse innovatieve training 'Strategierealisatie door toegepaste GRC' waarbij de samenwerking tussen de stafafdelingen onderling en met het lijnmanagement centraal staan. Uitgangspunt daarbij is steeds het gericht creëren en behouden van waarde voor belangrijke stakeholders van de organisatie.

Daarnaast zijn er twee trainingen over Root Cause Analysis (fundamental en advanced). Daarbij wordt u vertrouwd gemaakt met de verschillende analysetechnieken, hun praktische toepassingen en hun beperkingen.

De trainingen worden verzorgd door Marinus de Pooter, die regelmatig kritische kanttekeningen plaats bij traditioneel risicomanagement en de manier waarop organisaties daar in de praktijk invulling aan geven.

Samen met Peter Paul Leutscher (RedZebraGroup) heeft De Pooter ook de tweedaagse training Confronterende gesprekken ontwikkeld. Deze training is gericht op het verder ontwikkelen van uw vermogen om constructieve gesprekken te voeren over netelige onderwerpen met behoud van de relatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie