Nationaal Leiderschapsonderzoek

21-05-2024

NCD organiseert in samenwerking met Ixly en de Erasmus Universiteit Nijmegen voor de tweede keer het Nationaal Leiderschapsonderzoek. In dit onderzoek wordt gekeken naar de persoonlijkheid, motivatie en uitdagingen van Nederlandse Leiders.
 
Ixly 
Ixly is leverancier van een online assessment platform voor het selecteren en ontwikkelen van talenten. Met onze wetenschappelijk ontwikkelde e-assessments kunnen organisaties door middel van objectieve data gefundeerde beslissingen nemen over kandidatenin elke fase van het loopbaanproces. Ixly draagt bij aan de bevlogenheid medewerkers en het succes van organisaties.
 
Erasmus University Rotterdam 
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een duidelijkemaatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. De wetenschappers en studenten werken aan het oplossenvan mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelalfungeert als een levend stadslaboratorium.
 
NCD, van en voor leiders van nu en de toekomst
Platform voor Leiderschap & Supervisie. NCD is een person-to-person community. Directeuren, leiders, toezichthouders encommissarissen kunnen in een vertrouwde en veilige omgeving van elkaar leren. Goed leiderschap is een voorwaarde vooreen betere wereld. Daar geloven wij bij NCD in en daarom willen wij het niveau van leiderschap in Nederland steeds verderverbeteren. Dit doen we in samenwerking met onze leden, deelnemers en partners zoals Ixly en Erasmus Universiteit.
 
Tot en met 18 juli vragen wij alle leiders in Nederland om 30-40 minuten van hun tijd te investeren in deelname aan dit onderzoek. Je draagt daarbij niet alleen bij aan de inzage van het Leiderschap in Nederland, maar ontvangt ook een persoonlijk leiderschapsassesment rapport.
 
Deelnemen kan via deze link.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie