Nieuw: Controllers Circle voor Corporaties

08-11-2018

De Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC, is opgericht om controllers bij woningcorporaties te helpen bij een professioneel, effectief en efficiënt intern beheersingssysteem. Het delen van 'best practices' uit de groep staat daarbij voorop. Initiatiefnemers zijn Cosmo Schuurmans en Piet Klop.

De CCC nodigt (onafhankelijke) controllers graag uit voor een eerste kennismaking op de kick off sessie op dinsdag 4 december 2018 in Hilversum. In deze eerste bijeenkomst zullen onderwerpen voor het auditplan 2019 besproken worden en gaan de deelnemers met elkaar de thema’s vaststellen voor de vervolgsessies.

Ook zal in de eerste sessie uitgebreid ingegaan worden op het vastgoed rekenen, door Lambert van den Top van Reasult. Dit in verband met de beleidswaarde die door de corporaties moet worden uitgewerkt en discussies die ontstaan bij het berekenen van de IRR van vastgoedprojecten.

Doelgroep CCC
In termen van three lines of defence: de tweede en derde lijn. Controllers en interne auditors bij woningcorporaties, waaronder financial controllers, business controllers, concern controllers, woningwet controllers, organisatie controllers

Praktisch
Datum: Dinsdag 4 december 2018
Tijd: Van 12:00 tot 16:00
Kosten: € 395,- exclusief btw
Inclusief lunch en vóór de file naar huis.
Locatie: Kantoor EBBEN Partners, Nassaulaan 25, Hilversum.
Eigen parkeerplaats en op loopafstand van het Centraal Station.
Aanmelden

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie