Nieuw magazine: We are finance

26-03-2018

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) heeft het nieuwe VRC Magazine 'We are finance' gelanceerd. Dit is een magazine voor professionals in het financieel management, die 'besmet zijn met het control-virus' en op zoek zijn naar meer kennis over en ontwikkeling van het vakgebied financieel management.

'We are finance' heeft een zakelijke en ambitieuze uitstraling met een prettig leesbare en toegankelijke stijl, is van academisch niveau en ondersteunt de praktijk. Het magazine onderscheidt zich ten opzichte van andere vaktijdschriften over financieel management door het verenigingsgevoel, het willen behoren tot hét netwerk van financials en het op de hoogte willen zijn van alle ontwikkelingen op het vakgebied financieel management. 

‘We are finance’ wordt verspreid onder alle (aspirant) leden van de VRC, studenten en andere stakeholders, heeft een oplage van 5000 stuks en verschijnt vier maal per jaar. Het magazine is tevens gratis te lezen en te downloaden via www.vrc.nl/magazine

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie