17-01-2014
17-01-2014

Nieuw normenkader voor de RO opleidingen: Wie helpt het SVRO bestuur?

Het IIA hecht aan goede kwaliteit van de universitaire opleidingen op het vlak van internal/operational auditing, die recht geven op het voeren van de titel RO. Voor het beschermen van het niveau en de kwaliteit van de RO titel bestaat een aparte stichting binnen het IIA, de SVRO. De SVRO accrediteert de universitaire opleidingen waar de studenten bij afronding, én na voldoen aan een aantal (ervarings)eisen, zich kunnen laten inschrijven in het RO register. Op dit moment betreft het twee opleidingen: Internal Audit & Advisory (aan de EUR) en Executive Internal Auditing Programme (aan de UvA).

Het SVRO bestuur werkt aan een normenkader waartegen deze opleidingen getoetst zullen worden. In dit kader willen we ook graag de input hebben van studenten en degenen die zijn afgestudeerd aan één van de genoemde opleidingen. Wij willen graag een panel van (huidige én toekomstige) RO’s samenstellen die met het SVRO bestuur meedenkt.

Jouw mening en ervaringen tellen, ben je RO of hoop je er binnenkort één te worden, zorg er dan voor dat je je aanmeldt! Voor meer informatie kun je terecht bij Carlo Bavius, bestuurslid IIA en voorzitter van de SVRO.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie