11-04-2008
11-04-2008

Nieuwe adresgegevens IIA Nederland

IIA Nederland heeft  het management en de uitvoering van haar bureauactiviteiten ondergebracht bij APPR bv in Naarden. Met deze stap beoogt IIA de vereniging verder te professionaliseren en een specifieke eigen identiteit en een duidelijk profiel naar buiten te geven.

Het bestuur wil het NIVRA nadrukkelijk danken voor alle activiteiten van medewerkers, het onderdak en de ondersteuning in de afgelopen jaren.

APPR bv in Naarden voert het verenigingsmanagement en de secretariaatsondersteuning van verschillende Nederlandse en Europese verenigingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten voor verenigingen. Zo beschikt APPR onder andere over een uitgeverij, een afdeling communicatie en een afdeling vormgeving. Veel van het werk dat voor IIA moet worden gedaan, kan dus vanuit een hand gebeuren.

Voor IIA wordt een aparte verenigingsmanager aangetrokken en verschillende back-office medewerkers. Daarnaast hebben enkele bestaande medewerkers een contract aangeboden gekregen. Binnenkort informeren wij u nader over de verschillende functionarissen die voor IIA bij APPR werkzaam zullen zijn.

De nieuwe adresgegevens zijn als volgt:

Postbus 5135
1410 AC Naarden
Bezoekadres: Gooimeer 3-20
1411 DC Naarden
Tel. 088-0037100
Fax: 088-0037101
E-mail: iia@iia.nl
Website: www.iia.nl

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Arjen van Nes, secretaris

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie